zaterdag 27 april 2024

KALEOS DAG

win de bril van jouw dromen

DE NIEUWE KALEOS COLLECTIE

lente zomer 2024

In primeur

Voor het eerst presenteren we de complete collectie voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen van ons super trendy merk KALEOS. In onze eigen winkel! Dit is je kans om alle verschillende stijlen en monturen uit te proberen. 

Optische monturen

Al altijd eens willen experimenteren met verschillende stijlen, kleuren, vormen? ‘t Is nu of nooit! De keuze is groot, dus we begeleiden je graag met tips en stijladvies. 

Zowel mannen, vrouwen en zelfs kinderen vinden hun perfecte match in de KALEOS collectie. 

Zonnebrillen

Of je nu op het strand ligt, terrasjes wil doen of gewoon een stijlvolle finishing touch voor je outfit wilt … Laat je ogen stralen en bescherm ze tegelijkertijd met een trendy zonnebril die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Kinderbrillen

Kleine trendsetters zijn dol op de Kaleos KIDS collectie. Zachte kleuren, speels design en geïnspireerd op dé trends van het moment.

Ontdek zowel optische monturen als zonnebrillen voor kinderen. 

Win de bril van jouw dromen

Wil jij kans maken op een gratis bril? Schrijf je dan in via de knop hieronder:

Voor het hele gezin

KALEOS DAG

Nodig je familie en vrienden uit voor een leuk evenement met een hapje, een drankje en héél veel brillen. Een dag vol happy KALEOS vibes met een leuke photo wall om herinneringen vast te leggen. ÉN wie weet ga jij naar huis met een gratis bril!

Maak een afspraak