BACK TO SCHOOL

ontvang een gratis ravotbril*

Nieuw schooljaar, nieuwe bril?

De juiste kinderbril zorgt voor helder zicht, meer focus, meer zelfvertrouwen en dus … een happy kid! Dankzij onze actie krijg je nu bij aankoop van een nieuwe kinderbril, een gratis ravotbril erbij. 

Jouw kiddo de hipste leerling van de klas?

Hell yes! Kom nu vrijblijvend onze kindercollecties ontdekken. We hebben leuke brillen voor elk uniek gezichtje.

Ga gerust voor 100% schoolproof

Onze kinderbrillen kunnen tegen een stootje. Dankzij de ravotbril ga je -zowel als ouder én als kind- gerust het nieuwe schooljaar in.

Ontvang een gratis ravotbril*

Bij aankoop van een nieuwe kinderbril. *Geldig op selectie brillen met glazen; unifocaal 1.6 max sf. +2.00/-2.00 en cyl. -1.50.

Fun brands for cool kids

Specifiek voor de jongere stijlicoontjes onder ons.

Kaleos

Waar zachte kleuren, unieke vormen en plezier samenkomen in een symfonie van creativiteit. Geïnspireerd op dé trends van het moment. Een collectie gemaakt om de verbeelding van de jongsten in ons gezin te prikkelen.

Very French Gangsters

Gedurfd in zowel vorm als kleur. Dit merk versterkt de persoonlijkheid van onze kleine Gangsters extra door middel van een uniek montuur met een flinke dosis pit. 

Look en Lookkino

Als je ‘t aan een kind vraagt hoeft een bril maar aan een paar eisen te voldoen: een stoere look, vrolijke kleurtjes en lekker zitten. Hippe en oersterke collecties, ideaal voor spelende kinderen.

Bambinocle

Wanneer zien een kinderspel wordt! Elke bril wordt afgeleverd in een doosje met educatieve spelletjes. Uniek design, maar vooral ook technisch aangepast aan de gezichtjes van kinderen. 

GIGI Studios

Een jong dynamisch merk, gedreven door de fashioncultuur in de meest artistieke en creatieve vormen. Deze eigentijdse XS-collectie is perfect voor de kleinere/smallere gezichten. Ideaal voor tieners dus! 

Ray-Ban

Kleinere versies van de meest iconische Ray-Ban brillen ooit. Aangevuld met nieuwe, frisse vormen. Zalig toch? Met de Ray-Ban kids/tienercollectie wint iedereen! 

Komono

Een op en top Belgisch merk naar ons hart, met frames die onmiddellijk vreugde opwekken. De signature KOMONO touch, vertaald in een jonge, kleurrijke collectie. 

Iedereen altijd vrijblijvend welkom.

Benieuwd? Spring gerust eens binnen om een kijkje te nemen. Wij zetten alvast jouw kopje koffie klaar!

Over de brilglazen

MiYOSMART

Tegen 2050 zal de helft van de wereldbevolking myoop zijn – of ook wel bijziend; een wazig zicht in de verte.

Vooral bij kinderen met hoge myopie wordt een aanzienlijk hogere progressie vastgesteld.

Hoe sneller de diagnose en zorg, hoe minder impact op lange termijn. Stop niet bij het corrigeren van myopie, kies voor regelmatige controle.

Dankzij de innovatieve MiYOSMART brillenglazen is het nu mogelijk om de snelheid van de progressie te vertragen.

Maak een afspraak